Team member six

Dr. sc. Davor Maček

Diplomirao na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin, završio poslijediplomski specijalistički studij "Upravljanje sigurnošću i revizija informacijskih sustava", te krajem 2021. obranio doktorski rad na Fakultetu organizacije i informatike na temu "Model za procjenu kritičnih informacijskih sustava primjenom višekriterijskoga odlučivanja s elementima za analizu i procjenu rizika u financijskim institucijama".


Saznajte više o predavaču:
Životopis:

Posjeduje nekoliko svjetski značajnih certifikata iz područja informatičke tehnologije te sigurnosti informacijskih sustava, npr. MCITP, MCSA, CCNA, CISSP, CCSP, CEH.
Profesionalnu karijeru započinje u sektoru informatike Zagrebačke banke na mjestu sistem inženjera za Microsoft platformu, potom prelazi u sigurnosni odjel banke te obavlja poslove vezano uz zaštitu informacijskog sustava. Nakon toga odlazi u Beč kao izaslani radnik banke u UniCredit S.p.A. te obavlja poslove vezano uz security governance i kontrolu ICT sigurnosnih područja za CEE regiju. Trenutno radi u UniCredit Bank Austria AG u Beču na radnom mjestu Cyber Security Manager koje je orijentirano na poslove zaštite informacijskog sustava s fokusom na sigurnosnu infrastrukturu Bank Austria grupe.

Kontakti predavača: